Charlie CV onderhoud contact formulier

Charlie CV onderhoud is operationeel in Den Haag en omstreken. Vul Uw gegevens in en klik op verzenden in onderstaand contact formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met U op.

  U kunt Charlie CV onderhoud ook een email sturen : info@charliecvonderhoud.nl. Of U kunt ons dag en nacht bereiken op ons telefoonnummer 06-36 33 20 83.

  Wat doet een CV-ketel?

  Je cv-ketel zorgt ervoor dat je een warme douche kunt nemen en dat je huis aangenaam van temperatuur is. Hiertoe gebruikt het gas, dat wordt ontstoken door een vonk en wordt verbrand. De warmte wordt via een warmtewisselaar overgegeven aan het water in het gesloten circuit van je cv-installatie.

  Waarom heeft je cv-ketel een onderhoudsbeurt nodig?

  Tijdens een onderhoudsbeurt zorgt de monteur er met name voor dat de ontsteking optimaal werkt en dat de brander schoon is. Daarnaast zijn er diverse bewegende delen, en onderdelen die uitzetten en krimpen onder invloed van warmtewisselingen. De monteur checkt ook deze punten op een optimale werking. Van en naar de cv-ketel lopen bovendien rookgaskanalen, die ook 100% in orde moeten zijn.

  Met periodiek onderhoud voorkom je dat de ketel energie verspilt door gebrekkige verbranding of verlies van warmte. Ook wordt slijtage tijdig opgemerkt, zodat er zich geen gevaarlijke situaties kunnen voordoen.

  Met name bij ouderwetse ‘open’ cv-ketels is het gevaar op CO-vergiftiging groot. Deze cv-ketels halen de benodigde zuurstof voor verbranding uit de directe omgeving waarin de ketel zich bevindt. Als de verbranding niet optimaal is , dan ontsnapt er heel makkelijk koolmonoxide. Dit kan dus heel snel fatale gevolgen hebben.

  Een CO-melder in de buurt van een open cv-ketel is daarom een must. Bij een reguliere cv-ketel is het een aanrader.
  Het onderhouden van je cv-ketel zorgt er kortom voor dat deze langer meegaat en zuinig in het verbruik. Storingen worden dan zoveel mogelijk beperkt.

  http://echteinstallateur.nl
  Op echteinstallateur.nl staan uitsluitend installatiebedrijven die op hun vakgebied over de juiste kennis en kunde beschikken. Hun bewijs is een erkenning of certificaat via InstallQ. Een erkend of gecertificeerd installatiebedrijf geeft een bepaalde zekerheid in de kwaliteit van het onderhoud van installaties. Ze zijn bekend met wet- en regelgevingen op hun vakgebied. Richtlijnen en regels weten zij goed en veilig toe te passen in de praktijk. Daarop worden de installatie-bedrijven getoetst en regelmatig gecontroleerd door InstallQ, inspecteurs of door certificerende instellingen. 

  Charlie CV Onderhoud - Den Haag en Omstreken - onderhoud
  Charlie CV Onderhoud – Den Haag en Omstreken – onderhoud